Комитекс ООД стана официален представител на Lucky Technology и от 1 юни има нов продукт за своите клиенти: Система за лоялни клиенти iBonus.

 

Актуално и сигурно решение за разплащане и събиране на бонус точки чрез безконтактни смарт карти и автономни терминали. Съставена е от пълнофункционален картов терминал и безконтактни MIFARE карти за работа с него и софтуер за събиране на данни от терминалите за последваща обработка и извличане на справки. Не се нуждае от връзка с компютър на работното място, нужната комуникацията е само интернет достъп (по TCP/IP протокол). Данните се събират и обработват на централизиран сървър в Комитекс ООД и са защитени от нерегламентиран достъп. Има разнообразни справки, достъпни през интернет браузър с права на достъп за администратори, клиенти и търговци. Софтуерът е изцяло на български. Има възможност за печат на разписки от терминала и памет за съхранение на транзакции при липса на интернет комуникация за определен период.

 

Комитекс доставя и програмира терминалите, доставя и персонализира клиентски карти, поддържа гаранционно техниката, управлява Card Management System, извършва консултации по реализация на клиентски проекти за лоялни карти.

Повече информация за терминала и софтуера (и описание на българско) – http://comitex.net/

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *