За първи път Комитекс участва с щанд на международното изложение GRAFIMA в Белград, Сърбия, което се провежда от 15 до 18 октомври 2014 г. Изложението е водещо и значимо събитие за фирмите от печатната индустрия в страната и региона.


На самостоятелен щанд Комитекс показва най-иновативните и модерни решения в областта на картовите технологии – картови принтери за пълноцветен печат по различни технологии и с различни възможности на лидерите в тази индустрия Datacard и Evolis, както и широка гама от картови четящи и записващи устройства, терминали и аксесоари за ID карти.


Друг акцент са и услугите по печат, персонализация и мейлинг на пластмасови карти, предлагани в нашия Картов център. На място могат да се разгледат мостри на едни от най-мащабните ни и интересни проекти, които сме реализирали през последните години за множество големи клиенти.


Не на последно място, посетителите на щанда имат възможността да видят на практика как действа и какво представлява по същество системата за управление и анализ на клиентска лоялност iBonus, с която се събират бонус точки и се осъществяват електронни разплащания чрез карти.


Повече информация за изложението може да видите на: http://grafima.talkb2b.net/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *